Scegli la lingua:   
Restaurant nunta Bucuresti
  • Restaurant italian Bucuresti
  • Meniu restaurant
  • Meniu evenimente restaurant
  • Foto restaurant nunta
  • Evenimente restaurant Bucuresti
  • Restaurant sector 2

Meniu 4

(ITALIENESC)

SALMONE AFUMICATO CON VEGETALO - 18 lei
(somon afumat, salată de crudităţi şi foccacia cu parmegian)

ARROSTO "ALL'A CORLEONE" - 24 lei
(ceafă de porc la cuptor, usturoi şi sos de roşii cherry, servit cu cartofi cu rozmarin)

DOLCE FESTIVO - 9,5 lei
(tort festiv de tiramisu din cafea sau fructe de pădure)


FRUCTIERĂ - 6,5 lei
(banane, struguri, mandarine sau piersici în funcţie de sezon)


TOTAL Bucătărie  = 58 Lei / Persoană


BĂUTURI

WHISKEY J&B  -  1  x  50ml  -  8,5 lei
(sau MARTINI pentru doamne ~ 1  x  50ml  / 5 lei)

VIN CARAFĂ – VIILE TIMIŞULUI (Alb sau Roşu)  -  1  x  0,500l  -  9 lei

EXPRESSO DONCAFE -  1  -  5 lei

APĂ MINERALĂ, PLATĂ sau PEPSI, MIRINDA,  -  4  x  0,500l  (0,200l)  -  15,6 lei

TOTAL Bucătărie + Bar  = 96 Lei / Persoană


NOTA:
* Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
* Băutura este cu titlu informativ pentru a vă forma o părere veridică
a costurilor cu tot cu BAR - pentru o persoană *
* Se plăteşte doar valoarea pe sortimentul şi cantitatea consumată *
* Aranjamentul meselor şi al scaunelor este din partea casei *
* Preparatele de la meniuri se pot schimba între ele de la un meniu la altul,
sau chiar renunţa la vreun preparat (poziţie) *
* Nu se percepe nici o taxă *
* Tipsul ospătarului nu este inclus *
* Pentru evenimentele desfăşurate în zilele de DUMINICĂ ~ FRUCTELE SUNT DIN PARTEA CASEI *